Guvernul Orban se ţine de cuvânt! Blocheză şi lucrurile bune ale Guvernului...

Guvernul Orban se ţine de cuvânt! Blocheză şi lucrurile bune ale Guvernului Dăncilă. Azi – Spitalului Regional Braşov!

0 107

La finalul lunii noiembrie, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea împreună cu primarul Braşovului, George Scripcaru, au mers în audienţă la ministrul Sănătăţii, Viorel Costache, acesta fiind, aşa cum am scris cel care a lansat invitaţia.
Asta după ce la actualul Guvern a scos din dezbatere publică proiectul unui ordin de ministru al Sănătăţii, pregătit de fostul Executiv, prin care îi erau arondate judeţele Covasna şi Harghita, autorităţile locale au început demersurile pentru deblocarea situaţiei
„Ministrul Sănătăţii a constituit o comisie de evaluare a acestui ordin. Proiectul ordinului va fi publicat în perioada următoare. Am primit asigurări în acest sens. Cred că relansarea în dezbatere publică a proiectului se va produce săptămâna viitoare”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Braşov.

Reamintim că, la începutul lunii noiembrie, pe site-ul Ministerului Sănătăţii din cadrul guvrnului Dăncilă a fost lansat în dezbatere publică ordinului Ministrului Sănătăţii în care se prevedea, printre altele, că Spitalului Clinic Regional de Urgenţă Braşov îi erau arondate judeţele Covasna şi Harghita, însă documentul a fost retras după învestirea noului Guvern Orban.

Aflat la Braşov în data de 15 noiembrie, premierul României, Ludovic Orban, a explicat că, odată cu acest proiect, au fost scoase de pe site-uri toate proiectele de acte normative lansate în dezbatere publică de fostul Executiv Dancilă. Profund democratic şi substanţial liberal gestul sau ce!?
I.Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.