Guvernul ne invita la petreceri!

Guvernul ne invita la petreceri!

0 233

Manifestari organizate cu prilejul RevelionuluiRomania petrece in Piata Revolutiei
Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu si inalti oficiali europeni vor sarbatori impreuna cu romanii, in Piata Revolutiei din Bucuresti, momentul trecerii in 2007 si intrarea Romaniei in Uniunea Europeana.
La petrecerea organizata in Piata Revolutiei sub patronajul Guvernului si-au confirmat deja participarea presedintele Parlamentului European Josep Borell, comisarul european pentru extindere Olli Rehn, comisarul european pentru Comunicare Margot Wallstrom, baroana Emma Nicholson, seful diplomatiei germane Frank Walter Steinmeier, ministrul de Externe bulgar Ivailo Kalfin, ministrul afacerilor externe din Danemarca Per Stig Moller, presedintele ALDE Graham Watson si vicepresedintele Parlamentului German Susane Kastner, fostul sef al Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti Jonathan Scheele, ministrul irlandez al Mediului Dick Roche T.D.

Toata lumea danseaza „Hora Bucuriei”
Toti cei care vor veni in Piata Revolutiei vor avea posibilitatea, ca pana la miezul noptii, sa invete sa danseze „Hora Bucuriei”, un dans conceput special pentru acest eveniment. Sapte lectii, 10 miscari de dans, de atat vor avea nevoie romanii sa devina cei mai mari dansatori ai Europei.
George Vintila, Nono Semen si Alina Grigore vor mentine buna dispozitie in piata. „Responsabilii cu muzica” sunt: Akcent, Alb Negru, Hi-Q, Morandi, Holograf, 3 Sud-Est, Simplu+Alex, Anda Adam, Blondy, Voltaj, Loredana (Agurida si fanfara din Cosmesti), Andra si Timpuri Noi. Pe scena vor urca un ansamblu de calusari si dansatorii de la “Dansez pentru tine”.

Drapelul UE arborat simultan in toate capitalele de judet ale tarii
Manifestarile din Piata Revolutiei vor fi precedate de doua alte evenimente. In cursul dupa amiezii de 31 decembrie, drapelul Uniunii Europene se va ridica, simultan, in toate capitalele de judet ale tarii si in Bucuresti, la Palatul Victoria.
La manifestarile programate la sediul Guvernului vor participa inalti oficiali europeni. O garda de onoare va prezenta onorul, iar fanfara va intona imnul UE. Evenimentul se va incheia cu un spectacol de sunet si lumini.

Concertul de la Ateneu
Tulnicaresele din Campeni, Loredana si fanfara din Cosmesti, Directia 5, Monica Anghel, Marcel Pavel, sunt numele de pe afisul concertului care va avea loc la Ateneul Roman. Vor fi prezentate si dansuri traditionale si obiceiuri de Anul Nou. Concertul va fi urmat de un dineu de Anul Nou oferit de Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu in foaierul Ateneului Roman.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.