Guvernul Cioloș SI DISLOCAREA primarului G. Scripcaru!

Guvernul Cioloș SI DISLOCAREA primarului G. Scripcaru!

0 720

Tehnocratii din Guvernul Ciolos, marea dorinta implinita, a președintelui Klaus Iohannis, echidistant in teorie, este extrem de pragmatic in practica. Si aceasta cand este vorba in executarea unor ordine, inclusiv politice, care nu au alt scop decat eliminarea unor adversari. In urma cu cateva ore „tehnocratii” au publicat pe site-ul Executivului două rapoarte ale Corpului de Control al Guvernului in care sunt „tratate” cazuri speciale cu neregulile identificate în timpul unor vechi controale, prin care a fost sesizat DNA, Serviciul Teritorial Brașov.  înainte de alegerile locale, deşi au stat la sertar câteva luni bune…
Desigur nu se mai mnira nimeni ca momentul ales publicarii este bine ales, selectarea si depunerea canditaturilor pentru alegerile locale din iunie.
In rapoarte sunt tratate doua subiecte ce au aparut si in presa:

Scandalul terenurilor de la Grădina Zoologică
In primul raport se face referire la un scandalul serulat in urma cu mai mult de un deceniu, la Grădina Zoologică, privind terenul retrocedat de instanţă şi acceptat de primarul George Scripcaru la plată.
Povestea începe din 2004, când mai mulți reprezentanți ai fostului proprietar au revendicat trerenul. Ulterior, aceștia au vândut dreptul lor și s-a ajuns ca într-un final să ajungă în proces SC Bogdan Invest SRL cu Primăria Brașov.Sala Sporturilor

Reparatia si modernizarea executata la Sala Sporturilor
Ce de al doilea rapoart vizează lucrările de reparații și modernizare de la Sala Sporturilor și vizează modul cum s-au făcut plățile și plata unor sume mult mai mari decât valoarea reală a lucrărilor.
Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi” a intrat în reabilitare în 2011. Construită în anul 1975, Sala Sporturilor „D.P. Colibaşi” nu a suferit niciun proces semnificativ de modernizare. Investiţia în modernizarea Sălii Sporturilor s-a ridicat la 14,5 milioane de lei. 92% din fonduri au venit de la Compania Naţională de Investiţii, iar 8% de la Primăria Braşov. Modernizarea a fost finalizată în aprilie 2014.
Sala Sporturilor este acum mult mai mare, fiind extinsă de la 4.200 la 6.154 de metri pătraţi, iar numărul de locuri în tribune a ajuns la 1.585. La competiţiile de mare anvergură se mai pot monta două rânduri de scaune suplimentare, în partea de sus a sălii, astfel că întreaga capacitate se va apropia de 1.700 de locuri. Sala acum are tribune pe ambele părţi, dar şi 66 de locuri speciale VIP. În incinta sălii au fost amenajate şi săli de aerobic, fitness, dar şi de forţă, care vor fi dotate cu echipamente în următoarea perioadă. La acestea vor avea acces şi braşovenii. Şi zoua din jurul sălii a fost amenajată şi s-au creat 500 de locuri noi de parcare.
Pana la urma de ce trebuie implicat Guvernul Cioloș in DISLOCAREA primarului G. Scripcaru? Asa cum este normal guvernantii ar trebui sa lase electoratul brasovean sa se propununte cine va fi primar oentru urmatorul mandat.

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.