Guvernul are si purtator de cuvant

Guvernul are si purtator de cuvant

0 144

Gata, poporul a mai scapat de o mare grija, Guvernul a rezolvat si problema purtatorului de vorbe. Eurodeputatul Rares Niculescu a declarat, duminica, ca va fi purtatorul de cuvant al Guvernului.
„Am acceptat functia de purtator de cuvant. Am avut onoarea sa mi se propuna aceasta functie de catre domnul Boc. Sunt mandru ca voi putea sa continua colaborarea cu domnia sa”, a declarat Rares Niculescu.
Acesta a spus ca intentioneaza ca, in calitate de purtator de cuvant al Guvernului, sa aiba in fiecare dimineata o intalnire cu presa, pentru a raspunde la intrebari.
„Cred ca Guvernul trebuie sa o aiba o relatie transparenta cu presa, e important ca cetatenii sa stie ce se intampla la nivelul Guvernului. Cu cat cetatenii vor intelege mai mult din aceasta activitate, cu atat vor stii mai bine ce se intampla si ce face Guvernul pentru ei”, a declarat Niculescu.
Acesta va prelua functia de purtator de cuvant al Guvernului intr-o saptamana sau doua, dupa ce isi va finaliza unele actiuni pe care le-a inceput in Parlamentul Europei. De asemenea, Rares Niculescu a declarat ca intentioneaza sa continue la nivelul Executivului actiunile incepute pe perioada mandatului de parlamentar european, in primul rand o actiune legata de reabilitarea termica a blocurilor.
Rares Niculescu s-a nascut in 1976 la Cluj-Napoca si este absolvent al Facultatii de Stiinte Politice din cadrul UBB. El a lucrat in presa clujeana, apoi a fost consilierul personal al fostului ministru de Interne, Vasile Blaga, dupa anul 2004, iar in anul 2007 a fost ales parlamentar PE din partea PDL.
Rares Niculescu a fost si purtator de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, in perioada primului mandat de primar al lui Emil Boc.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.