Guvern – aparitii in esalonul 2

Guvern – aparitii in esalonul 2

0 86

Luni seara a fost desemnat secretarul general al Guvernului iar marti au continuat numirile din esalonul doi al Executivului cu sefia ANAF si secretarii de stat din MAE.
Dupa indelungi negocieri, guvernul Emil Boc a inceput sa-si completeze posturile ramase vacante. Dupa ce luni seara fostul consilier prezidential Daniela Nicoleta Andreescu a fost numita secretar general al Guvernului, marti seara au mai fost ocupate inca patru locuri vacante.
Fostul comisar general al Garzii Financiare Sorin Blejnar a fost numit oficial in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, in Agentia Nationala de Administrare Fiscala.
Potrivit unor surse din PSD, citate de NewsIn, cele trei posturi vor fi ocupate de diplomatii Bogdan Mazuru, Doru Costea si Bogdan Aurescu.
Bogdan Mazuru este in prezent ambasadorul Romaniei in Germania, Doru Costea este seful Misiunii permanente a Romaniei pe langa Oficiul ONU de la Geneva, iar Bogdan Aurescu este agentul Romaniei in fata Curtii Internationale de Justitie (CIJ), cunoscut drept “avocatul” Romaniei in procesul cu Ucraina pentru delimitarea platoului continental.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.