Gusa in criza de idei?

Gusa in criza de idei?

0 76

?


Cosmin Gusa politician cu ochelari si morga de intelectual, traseist politic la propriu si niciodata la figurat, are planuri mari legate de cariera sa politica. Daca la PSD nu a reusit sa treaca de functia de secretar general iar la PD nu a putut lua locul vacantat de Basescu prin deplasarea vremelnica la Cotroceni, (care l-a tepuit cunoscand-ui atat caracterul cat si naravurile), si-a facut propriul partid.


Un partid care s-a dorit un sPIN pentru alte partide, o atractie pentru tineri, un novator pe scena politica.


Realitatea este alta decat ce s-a planificat undeva in laboratoarele invizibile ale societatii. Partidul stagneaza pe nicaieri in nimicul politic dambovitean. Electoratul, mirosind cam despre ce este vorba il tine la respect intr-o cota de piata care il trimite doar la zona statistica nu si in aceea a performantei politice reale. Degeaba valul de informatii puse la dispozitie de cei care le detin – servicii – ne bulverseaza prin calitate, inedit si continut, inutil efortul partidului de fi prezent prin cei doi membri la toate televiziunile si posturile de radio.


Electoratul ramane la fel de indiferent.


Ultima gaselnita a lui Gusa, intr-o disperata nevoie de a fi prezent in presa si in atentia electoratului, este initiativa despre pensionarea parlamentarilor cu varsta peste 65 de ani!


Strategia, facand parte dintr-o reteta care aduce tot a „Cooperativa timpanul si urechea”, este clara. „Curatam babalacii” astia batrani din Parlament si cei care vor sa vina pe liste la partide sau pe cei care au curajul sa candideze independenti (au notorietate). Votul uninominal va elimina (speram noi) nomenclaturistii, utecistii si coloneii de pe listele de vot. Aceasta strategie, – de scoatere la pensie, chiar si inainte de termen, a diferitelor cotingente din SRI, SIE, Armata, Interne, pe pensii grase si prime fabuloase de trecere in rezerva – a fost utilizata de catre PUTERE de foarte multe ori in ultimii ani post decembristi.


Despre ofiterii acoperiti nu pomenim nimic pentru ca, acum il asteptam pe presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, ca si pe toti ceilalti de la PSD, PNL, PRM, PC si UDMR care au promis inca din aprilie ca vor moderniza pana la sfarsitul lunii iunie legile serviciilor si ofiterilor de informatii, sa-si ceara scuze ca n-au facut? inca nimic


Pentru ca tot se vorbeste de pensionari, sa revenim la Gusa, care zice ca va incepe o campanie printre parlamentari pentru impunerea unor prevederi legislative, care sa duca la pensionarea acestora intr-un mod similar celorlalti salariati, respectiv 60 de ani pentru femei si 65 de ani pentru barbati.


Asa cum spuneam, socoteala lui Gusa (ne referim la calculul) este simpla. Dam in astia batrani, ca tot au trecut in rezerva si mai castigam si procente de la aia tineri care nu sunt atenti la „detalii”.


Domnule Gusa nu mai tine!? Fie ei tineri sau maturi, dar mai ales batranii, s-au prins cine ne esti si la ce servicii activezi.


?


Horia D.R.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.