Guru Cozmin Gusa

Guru Cozmin Gusa

0 200


Pe listele PIN pentru alegerile europarlamentare participa 9 membri ai Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut, MISA, condusa, acum de la distanta, de Gregorian Bivolaru. Liderul PIN , Cozmin Gusa, confirma existenta in partid a yoghinilor MISA si se arata placut impresionat de sustinerea lor.


El a declarat pentru Gardianul ca se bucura ca partidul pe care il conduce are sprijinul MISA “pentru ca, daca o organizatie asa de mare sustine candidaturile PIN, sansele cresc simtitor.”? “Stiam ca o parte dintre colege fac yoga in cadrul MISA pentru ca mi-au spus asta acum cateva luni si ma bucur ca-si mobilizeaza colegii la strangerea de semnaturi“,a declarat Cozmin Gusa citat de “Gardianul”.


De asemenea, Gusa a tinut sa multumeasca celor de la Miscarea pentru integrare spirituala in absolut, declarand ca si presedintele Basescu a ajuns presedinte datorita lor si totusi nu le-a multumit niciodata. Din spusele lui Cozmin Gusa reiese ca in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din 2004 Traian Basescu a obtinut 200-300 de mii de voturi prin sprijinul MISA, ceea ce a facut diferenta.


Din cele relatate de “Gardianul” reiese ca Gusa are influenta asupra Miscarii. Sa fie el un fel de guru politic pentru MISA?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.