Guerilla Marketing – curs la Brasov

Guerilla Marketing – curs la Brasov

0 145
Asociatia Europeana a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare – PRIME Brasov, va invita vineri 16 martie 2012, incepand cu ora 12.00, sa luati parte la prima editie a unui eveniment mai putin obisnuit: TRAINing exPRess.
Adresat studentilor si specialistilor in marketing si comunicare online, proiectul TRAINing exPRess propune o alternativa neconventionala la educatia formala: un training in tren, in timpul unei calatorii pe ruta Brasov-Sibiu.
Evenimentul se axeaza pe marketing de guerrilla si il are ca invitat pe Ciprian Stavar, unul din cei mai renumiti speakeri din tara, pe aceasta tema.
“TRAINing exPRess este conceput astfel incat sa imbine acumularea de cunostinte noi cu distractia si aventura. Structurat in 2 parti, proiectul va debuta cu un training sustinut de Ciprian Stavar, consultant in marketing si comunicare interactiva.
A doua parte a evenimentului se va desfasura in Sibiu. La sosire, vom fi asteptati de echipa PRIME Sibiu care ne pregateste de pe acum un treasure hunt plin de surprize si o petrecere pe cinste. Ne vom intoarce la Brasov in zorii zilei, cu mai multe cunostinte despre marketingul de guerrilla dar si cu prieteni noi.” Octavian Aftanasa – coordonator proiect si presedinte PRIME Brasov.
Detaliile calatoriei si informatii utile inainte de a pleca la drum, gasiti pe www.primebrasov.ro si pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/377266372297951/.
Informatii si rezervari la nr. tel.: 0745 09 10 30
PRIME Brasov – filiala locala a Asociatiei Europeane a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare. Infiintata in anul 2010, de un grup de 6 studenti ai Universitatii Transilvania, asociatia este formata, in prezent, dintr-un numar de 48 de membri si are ca scop crearea unei legaturi intre teorie si practica, intre studenti si profesionistii din domeniul comunicarii si relatiilor publice.
Detalii despre activitatea PRIME Brasov gasiti pe blogul asociatiei www.primebrasov.ro
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.