Grupul de la Cluj croseteaza strategii

Grupul de la Cluj croseteaza strategii

0 69


In timp ce Alianta isi da duhul “in doua termene”, dupa cum anunta juristul Boc, ceea ce ar fi foarte probabil sa se adevereasca daca se va implica si jurista Udrea (stiti cat de expeditiva a fost in procesul cu casa lui Basescu, in cinci minute a obtinut NUP pentru presedinte), PSD croseteaza strategii. Un ochi de sustinere pentru PNL pe dos, un ochi de nesustinere pe fata, un ochi sarit, iar unu pe fata.


Ca si-o reusi PSD o mantie de toamna gri cu europarlamentare, ca si-o croseta un pulover pentru primavara electorala romaneasca, ori ca se va alege cu o piesa diforma, fara model, cu multe ochiuri sarite si care sta sa se desire vom vedea.


Deocamdata andrelele pesediste improvizeaza un model cu conditii. Vicepresedintele Ioan Rus a declarat ca PSD nu va mai sustine un guvern liberal, decat daca PNL se va pune la crosetat alaturi de PSD: ori tricoteaza o legislatie in dungi liberale si social-democrate, ori se va forma un alt guvern, prin anticipate.


Cat despre PSD, Rus recunoaste ca in aceasta ultima eventualitate, nu va obtine cine stie cate voturi, dar va fi un procent “sarac si cinstit” intrucat in partid vor ramane adevaratii social-democrati.


Sa vedem ce-o iesi din mainile dibace ale tricotezilor de Cluj.


?


Bianca Sorescu


?


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.