Gropile de gunoi din Romania

Gropile de gunoi din Romania

0 145

Silvian Ionescu, seful Garzii Nationale de Mediu, avertizeaza ca Romania risca o notificare de infringement din partea celor de la Bruxelles daca nu ecologizeaza in cele zece zile ramase pana la termen cele 2.300 de gropi de gunoi neconforme cu cerintele UE.
O renegociere a termenului de 16 iulie nu este posibila, a avertizat categoric Silvian Ionescu, care a adaugat ca la 1 iulie 2009 existau 2.297 de depozite de gunoi neconforme pentru deseuri.
Amenzile la plata carora ne va obliga UE, daca nu rezolvam problema gropilor de gunoi, pot ajunge chiar si la 200.000 de euro pe zi.
In acest timp, omul care conduce un guvern in majoritate format din impotenti mintali, mai ales in ministerele-cheie, iese pe faleza televizoarelor sa trambiteze verzi si uscate despre razele unui viitor spre care insa nu duce niciun curcubeu.
Iar in cazul acestor gropi de gunoi, doar bunul Dumnezeu le-ar mai putea ecologiza, dand un potop care sa le curete de tot. In schimb, la caz de amenzi, nu cei vinovati vor plati amenzile de milioane si milioane de euro, ci tot noi, cei tinuti in mizerie, vom scoate banii prin cine stie ce noi biruri traznite.Si uite asa ajungem sarmani in tara bogata!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.