Gropi sfidatoare pe strazile Brasovului

Gropi sfidatoare pe strazile Brasovului

0 80


Pe arterele rutiere din oras au reinceput sa ranjeasca amenintator gropile. Strazi asfaltate in vara – toamna, arata deja infiorator, dand batai de cap soferilor. Cea mai mare problema este la intersectia Grivitei cu Aurel Vlaicu, unde o groapa cu diametrul de cca 1m si adanca de vreo 10 cm da emotii mari participantilor la trafic si ar putea fi fatala. In incercarea de a ocoli craterul, multi intra pe contrasens la iesirea din curba. Mai mult, emotii au si cei care asteapta la semafor in locul respectiv, intrucat cei care au verde trec la mustata pe langa masinile oprite. Pana si soferii de masini de mare tonaj incearca sa evite craterul.


Dar nu-i singura groapa de pe strada, e doar cea mia mare.Toata strada Aurel Vlaicu este asa, plina de gropi in asfaltul proaspat turnat.


Intelegem graba unora de a termina, pradand lucrarea si incasand astfel banii, dar nu intelegem de ce autoritatile contractante permit o astfel de calitate a lucrarii. Chiar daca in contracte sunt date garantii si remedierile se fac pe cheltuiala constructorului tot nu ne incalzeste cu nimic. Din nou vom avea de ocolit pickhamere si tavalugi, camioane cu asfalt, muncitori aflati in toiul trebii la orele de varf, etc. Si asta in cel mai fericit caz. In cel mai nefericit, ramanem si cu banii luati si cu pragurile si puntile masinilor bulite si ma indoiesc ca primim despagubiri.


Daca nu sunt fonduri suficiente pentru ceva mai durabil, mai bine sa nu se faca nimic, decat sa indesam banii publici in gropi, gropite, gauri si gaurele. Chiar as fi de acord sa facem cheta si sa dam niste comisioane, dar sa nu ne mai puna constructorii nervii pe moate pentru astfel de lucrari!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.