Groapa de gunoi a Brasovului – arde!

Groapa de gunoi a Brasovului – arde!

0 75

Incendiul de la groapa de gunoi din orasul nostru pare sa nu mai poata fi stavilit nicicum. Acesta a izbucnit acum 5 zile si fumul gros nca se ridica amenintator asupra orasului chiar si la aceasta ora. Focarele sunt oarecum mentinute sub control, dar incendiul „din adancuri” nu a fost inca stins definitiv.
Focul a izbucnit vineri, in jurul pranzului. Pompierii au avut dificultati din cauza lipsei de presiune a apei, dar si din cauza ca focul nu s-a propagat la suprafata, ci in interiorul gropii de gunoi.
Cantitatea mare de fum dens degajat de incendiu s-a imprastiat peste Brasov, dar a afectat si localitatile vecine, Sacele si Tarlungeni.
Din cauza aerului irespirabil, oamenii au intrat in panica si au sunat la numarul de urgenta in incercarea de a afla ce se intampla. Situatia s-a inrautatit pe parcursul zilei de ieri. „Am primit mai multe solicitari din partea astmaticilor, a caror stare s-a agravat din cauza fumului gros. Le recomandam persoanelor cu probleme respiratorii sa nu iasa din casa, pe cat posibil. Acestia ar trebui sa se protejeze de fum, stand in locuintele lor, cu geamurile inchise”, a spus Mioara Vaitis, directoarea Ambulantei Brasov.
Pentru ca nu au reusit sa potoleasca inca incendiul dela groapa ecologica de gunoi din Brasov, pompierii sunt ajutati acum de un elicopter al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta.
Aparatul de zbor este prevazut cu un dispozitiv care poate transporta 3000 de litri de apa, deversati acum peste focare. Elicopterul se va alimenta din lacul de la Tarlungeni si va face curse pana cand focul va fi stins in totalitate.

Groapa de gunoi va arde timp de 3000 de ani

Potrivit ultimului horoscop intocmit de Doamna Urania, groapa de Gunoi din Brasov va arde incontinuu de-a lungul urmatoarelor 3 milenii, fiind de fapt a sasea pecete a Apocalipsei.
„Dupa acesti 3000 de ani, practic ultimul Semn, ultima pecete, va veni Fiara si implicit Apocaclisma. Sunt vremuri urate, se termina Lumea, planetele vor disparea, iar la Brasov se va ridica Bestia cu 6 capete si 6 coroane, care va nimici omenirea, fapt sustinut mai ales de prezenta lui Marte in casa Dragostei, cu Conjunctia Lunii in Capricorn, insotita de un trigon cu Rahat”, a declarat doamna Urania in sprijinul afirmatiilor sale.
„Potrivit calendarului mayas, data inceperii incendiului de la groapa de gunoi din Brasov e clara. Refuz sa iau in considerare parerile unor habarnisti, care confunda un Berbec intrat in Sagetator cu un Peste intrat intr-o Fecioara”, a precizat Doamna Urania.
Potrivit previziunilor sale, apocaclisma abia incepe, fiind probabil ca pe parcursul urmatorilor 3000 de ani sa apara noi si noi incendii la diverse gropi de gunoi din lume, dar si boli, pestilente si depresii provocate de intrarea Balantei in casa banilor, pe fondul unui Mercur retrograd conjugat cu Venus la diateza reflexiva.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.