Grija fata de sanatatea vecinului

Grija fata de sanatatea vecinului

0 158

Grupul consilierilor judeþeni ai PD-L Brasov a anuntat ca va depune azi o interpelare pe tema functionãrii societatii Consilprest SRL, firma care are ca acþionar unic Consiliul Judetean, care, la randul lui, are ca presedinte unic un liberal. Alesii democrat-liberali suspecteaza ca prin intermediul Consilprest s-ar derula activitati de propaganda electorala.

Purtatorul de cuvant al PD-L Brasov, Aurelian Danu, a sustinut ieri: „Avem anumite temeri pe care le dorim sa le risipim privind activitatile pe care le deruleaza aceasta societate din subordinea administraþiei judetene”.
Danu a spus ca, potrivit unor date oferite de Finantele brasovene, societatea in cauza si-ar fi dublat cifra de afaceri in intervalul 2005-2009 de la 1,63 milioane lei la aproape trei milioane lei. Sursa a mai spus ca firmei i-a crescut si profitul in aceeasi proportie.
Oare ce le pasa pedelistilor brasoveni cu ce-si ingrasa liberalii porcul din cotet, cand ei cara la porcii lor, pe sestache, saci dupa saci cu porumb si cartofi, doar vor sjunge de Mos Nicolae grasi cum si-i doreste Basescu?
Apreciind ca situatia financiara a Consilprest Brasov este chiar benefica – dom’le, cata eleganta in ciupitul urechii! – in actualul context economic, Danu a adaugat un ‘totusi’:, „Am aflat din anumite surse ca societatea a primit in 2008 din partea Consiliului Judeþean suma de 765.000 de lei reprezentand contravaloarea unor facturi emise pentru servicii de catering. De asemenea, anul acesta Consiliul Judetean a mai platit catre Consilprest alte 220.000 de lei, pentru acelasi tip de servicii. Am dori sa vedem daca nu cumva activitatile societatii sunt deturnate in scopuri de propaganda, mai ales ca momentul platilor facute coincide cu perioadele electorale, atat anul trecut, cat si anul acesta”.
Sursa citata a mentionat ca prin interpelare vor fi solicitate date privind clientii firmei din ultimii trei ani, copii dupa facturile emise si sumele incasate de la fiecare client in parte.
Ma intreb daca domnul Aurelian Danu, umbland cu sau fara treburi prin Brasov, s-a intrebat de unde sunt florile si arbustii si copaceii care impodobesc spatiile verzi de pe bulevardele brasovene si cat au costat ele.Mi se pare ca cel mai indrituit sa-i dea un raspuns amanuntit si la fix er fi seful sau de partid, domnul primar Scripcaru Georgel.
Si, daca tot veni vorba de bani, poate ne spune domnul Danu cat plateste PD-L, filiala Brasov, pentru ocuparea spatiului public cu niste copertine sub care se plictisesc cate doi-trei tineri in asteptarea celor dornici sa semneze pentru candidatura lui Basescu.
Eu, de pilda, daca mi-as dori sastau de soare sub o asemenea copertina, cum este de vazut si la intersectia Branduselor – Vlahuta, ar trebui sa ung niste usi prin Primarie, sa obtin aprobare si sa platesc taxele de rigoare.
Dar este bine ca in moderna si cainoasa noastra societate mai exista samariteni care se ingrijesc de sanatatea altora, chiar daca uita de cea proprie.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.