Grigore Cartianu redactor sef la „Adevarul”

Grigore Cartianu redactor sef la „Adevarul”

0 77

Dupa saptamani intregi de negocieri in sfarsit s-a finalizat una dintre cel mai spectaculoase mutari din presa scrisa din Romania. Grigore Cartianu a ajuns la o intelegere cu reprezentantii trustului Adevarul Holding pentru aprelua functia de functia de redactor-sef la „Adevarul”. Aceasta mutare a facut sa aiba loc alte modificari in organigrama de conducere a ziarului, cea mai importanta fiind munirea fostului redactor-sef, Laurentiu Ciocazanu in functia de director editorial.
„Ma despart de un ziar puternic precum «Evenimentul zilei» pentru a ma alatura unuia cu un viitor spectaculos in presa romaneasca. Am incredere in proiectul «Adevarul» si in echipa acestui ziar, in care ii vor reg?si pe multi dintre fostii mei colegi de la «Evenimentul zilei», unii dintre ei, nume importante in presa romaneasca”, a declarat Grigore Cartianu
„Stiu ca noul redactor-sef este un zia¬rist foarte bun, serios si onest. Din noua mea pozitie de director editorial al pu¬blicatiilor «Adevarul», voi lucra impreuna cu intreaga echipa editoriala la dezvoltarea ziarului si a noilor proiecte care vor aparea sub marca «Adevarul»”, a spus la randul lui Laurentiu Ciocazanu, director editorial al publicatiilor „Adevarul”, salutand cooptarea in echipa a fostului sau coleg de la «Evenimentul zilei».

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.