Gribenco, recunoscut de unii dintre martori!

Gribenco, recunoscut de unii dintre martori!

0 170

Serghei Gribenco, unul dintre suspectii in cazul dublului asasinat de la sfarsitul lunii ianuarie, de la o casa de schimb valutar din Brasov, a fost recunoscut de o parte dintre martori, potrivit unor surse din interiorul anchetei.
Surse demne de incredere din randul anchetatorilor, spun ca Serghei Gribenco a fost cel recunoscut de mai multe persoane ca fiind unul dintre atacatorii din 29 ianuarie, de la o casa de schimb valutar din Brasov, incident soldat cu moartea a doua persoane si ranirea grava a alteia.
Potrivit surselor citate de Pro Tv, la proba de recunoastere din grup, au participat mai multi martori ai jafului de la casa de schimb valutar din seara de 29 ianuarie, din Brasov. Ei au fost protejati de un geam prin care doar ei il puteau vedea pe preusupusul infractor, si nu invers. Martorii au fost pusi in fata unui grup de barbati cu semnalmente, statura si alura similare cu cele ale lui Serghei Gribenco, dar foarte multi dintre ei l-au aratat cu degetul chiar pe cetateanul din Republica Moldova.
Recunoasterea din grup este o metoda des folosita de anchetatori, pe de o parte, pentru ca ii ajuta foarte mult la cercetari, iar, pe de alta parte, pentru ca astfel pot proteja martorii.
Probele care il fac suspect pe Serghei Gribenco sunt o convorbire telefonica interceptata intre el si iubita luiprin care ii cerea sa scape de o proba importanta si incarcatorul unui pistol care se potriveste cu tipul de arma folosit in seara jafului.
Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului Tribunalului Brasov, Ramona Diaconu, prietena lui Serghei Gribenco (n.r. – care locuieste in imobilul de pe strada Cezar Boliac nr.1, unde au locuit si Serghei Gorbunov si Serghei Gribenco) a fost audiata de procurori.
Serghei Gribenco a fost prins, in urma cu cateva zile, intr-un imobil din municipiul Ploiesti, in momentul capturarii el fiind singur in locuinta.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.