Greva generala in administratie in 30 aprilie

Greva generala in administratie in 30 aprilie

0 531

Indiferenta Guvenului impinge Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie la greva. Dupa ce intalnirea cu reprezentantii Cabinetului Ponta pe tema revendicarilor din administratia publica a esuat, sindicalistii au stabilit o greva generala de o zi in in data de 30 aprilie 2015.

Indiferenta Guvenului impinge Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie la greva.

Dupa ce intalnirea cu reprezentantii Cabinetului Ponta pe tema revendicarilor din administratia publica a esuat, sindicalistii au stabilit o greva generala de o zi in in data de 30 aprilie 2015.

Actiunea va fi urmata de un miting la Bucuresti, in data de 27 mai 2015, la care sunt asteptati sa participe minimum 3.000 de membri, cu o participare pe masura si din partea sindicalistilor din administratia brasoveana.

Sindicatele au demarat procedurile pentru strangerea de semnaturi in vederea declansarii grevei generale pe termen nelimitat in administratia publica locala din Romania, in a doua parte a anului 2015.

protestul_tau 2Revendicarile vizeaza:

– reglementarea si liberalizarea acordarii, incepand cu anul 2015, a tichetelor de masa sau a normei de hrana pentru toti salariatii din administratia publica locala, in limita bugetelor locale aprobate prin hotarari de consiliu;

– cresteri salariale si pentru salariatii din administratia publica locala din Romania sau aplicarea, incepand cu anul 2015, a Legii nr. 284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice.
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.