Grenada gasita la Rasnov

Grenada gasita la Rasnov

0 84

Acum cateva zile a fost gasita la Rasnov, in apropierea unei pensiuni, o grenada tocmai buna sa explodeze. Descoperirea a fost facuta de niste muncitori care sapau si ei prin zona.
S-a stabilit ca este vorba de o grenada tip cumulativa antitanc PG-9V pentru a fi trasa dintr-un AG8. Negasindu-se niciun tanc la indemana ca sa vada daca este adevarata grenada, muncitorii au chemat politistii de la Grupa Pirotehnica Brasov sa vada ei ce este de facut.
Politistii s-au uitat si ei o vreme la grenada, din diferite unghiuri ca sa nu se friga, dupa care au saltat-o si au pasat-o celor de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Brasov.
Dupa care si-au sters fruntea de sudoare, ca li se cam facuse cald.
Cei de la ISU au luat grenada si au dus-o departe de lumea dezlantuita ca sa o detonezeDin pacate nu s-au gandit ca o eventuala asistenta, pe baza de bilete – copiii si pensionarii ar fi platit jumatate din taxa – ar fi putut aduce bani buni in bugetul local, bani cu care s-ar fi putut asfalta vreo doua trotuare prin cartierele marginase. Am zis vreo doua pentru ca pretul asfaltului este la inaltime in Brasov.
Dar nu e nimic, poate la viitoarea asemenea descoperire de asemenea obiecte Primaria se va gandi si la acest aspect.
In extensio: va dati seama ce le-au batait oasele celor din pensiune!

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.