Grei ai Jazzului – in concert la Brasov

Grei ai Jazzului – in concert la Brasov

0 56

Sunteti asteptati vineri, 9 decembrie, de la ora 20, in Gott Pub din Brasov pentru a incheia saptamana intr-un cadru relaxat, alaturi de trei artisti speciali, trei oameni cu personalitati diferite, veniti sa imparta bucuria de a face muzica, intr-o maniera intima si rafinata, la un nivel muzical ridicat: Petra Acker, Jimmy Cserkesz si Berti Barbera.
Cei trei vor sustine un concert de jazz live.
Cele mai frumoase si mai durabile reusite muzicale se realizeaza atunci cand cei care se aseamana se aduna.
Set list-ul lor este abordat in spiritul multicultural care caracterizeaza acest trio, intr-un creuzet care curpinde elemente de jazz, reggae, funk, indian sau bossa.
Petra Acker isi contureaza stilul pe fondul unei voci profunde, imprevizibile, cu un ambitus care coboara pana la contra-alto, imprimand o stare intensa interpretarii, Jimmy Adalbert Cserkesz transforma chitara in orchestra de camera, acoperind intregul acompaniament melodico-armonic cu o amprenta personala, imbogatind fiecare piesa cu improvizatii si substitutii armonice inspirate, iar Berti Barbera completeaza surprinzatoarea formula de trio cu un puls ritmic colorat de diversitatea de instrumente si de orice sursa de sunet.
Inventivitatea, stilul personal, repertoriul ales, starea imprimata si nivelul muzical ne trimit catre una dintre cele mai proaspete si mai atractive formule de concert ale momentului, in sensul in care publicul sa primeasca ceva ce poate inca nu a mai primit, din toate punctele de vedere.
Cuvantul cheie sta in diversitatea de stil care intotdeuna duce la o expresie elevata, in premanenta schimbare.
Totul pare o joaca in care publicul este atras subtil si nonformal. Trei artisti diferiti reusesc sa creeze o unitate sonora relaxanta si placut surprinzatoare, oferind un concert dupa care pleci mai bogat, mai linistit si cu zambetul pe buze.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.