Grecii ofera locuri de munca pentru studentii romani

Grecii ofera locuri de munca pentru studentii romani

0 67

Studentii romani care doresc sa lucreze, in sezonul estival, pe perioada vacantei de vara, in Grecia, au posibilitatea sa-si gaseasca un loc de munca in cadrul unui targ de joburi la care vor participa angajatori greci. Targul va avea loc la Bucuresti, pe data de 6 martie.


Joburile oferite de angajatorii greci sunt: receptioneri, ospatari, ajutor ospatari, barmani, asistenti bar, salvamari, animatori pentru copii, cameriste, ajutor bucatari sau maseuri. La targ, vor participa reprezentantii a sase hoteluri de lux, din Creta, Corfu, Samos si Naxos, care vor oferi studentilor romani posibilitatea de a efectua practica profesionala in perioada de vara.


Pentru Targul de joburi din 6 martie se pot inscrie online studenti din toata tara, gratuit pe www.happysummer.ro. Una din conditiile impuse de angajatori este ca studentii candidati sa fie vorbitori de limba engleza. Salariile oferite studentilor romani vor fi intre 350 si 600 euro pe luna, azare, masa si transport dus-intors, doua nopti cazare in Atena cu posibilitatea de a vizita obiectivele turistice de acolo, asistenta permanenta din momentul inscrierii si pina la data intoarcerii in Romania.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.