Grav accident la Predeal

Grav accident la Predeal

0 87

Pe la orele 6,00, azi dimineata, o masina in care se aflau opt pasageri a plonjat de pe podul de peste calea ferata, la iesirea din Predeal, si a cazut peste firele de inalta tensiune, rupandu-le, astfel circulatia feroviara fiind blocata pe durata a circa cinci ore. Pe aceasta perioada cinci trenuri spre Brasov nu si-au putut aduce pasagerii la tinta dorita, muntele.
Dupa ce pasagerii din masina au fost descarcerati si dusi la Spitalul Judetean de Urgente Brasov, unde, din cei opt, doua tinere au decedat, cu toate ingrijirile acordate, s-a trecut la indepartarea masinii de pe locul accidentului si remedierea liniei de inalta tensiune.
Dupa orele 10,30 circulatia feroviara a fost reluata, dupa cum ne-a declarat directorul de comunicare al CFR, Alexandru Dumitrescu, sosit la fata locului pentru luarea masurilor necesare.
In tot acest timp, pasagerii blocati in cele cinci garnituri au avut caldura, la ora la care cititi aceste randuri ei aflandu-se la destinatiile dorite.
Politia intreprinde cercetari pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor accidentului , precum si daca cel aflat la volan era baut.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.