Gratarul la iarba verde scos in afara legii

Gratarul la iarba verde scos in afara legii

0 167

Masurile tot mai aberante pe care guvernantii la iau ne fac sa ne intrebam daca nu cumva alesii si-au facut un obiectiv din a enerva la culme poporul. Intr-o perioada in care totul este limitat si “criza” este cuvantul in jurul caruia isi traiesc viata, romanii au aflat ca li se restrange dreptul si la una dintre ultimele bucurii: traditionalul gratar la iarba verde!!! La drept vorbind ar trebui facut ceva care sa costranga gastile de petrecareti sa faca curat la “locul faptei”, dar pana la a interzice astfel de practici este cale lunga.
Interesant este ca, si de aceasta data, initiatorii acestei masuri au luat in brate legile UE. Astfel, Nicolae Nemirschi, ministrul Mediului, ii ameninta cu pedepse de Cod Penal pe cei care lasa dupa picnic un dezastru ecologic. Ministrul Mediului a tinut sa precizeze ca, pe fondul schimbarii frecvente a Codului Penal, o parte dintre contraventiile existente pe mediu au fost modificate in infractiuni. Adevarul este undeva la mijloc, dar mai aproape de grataragii.
Probabil ca o masura este binevenita, dar ar trebuie ca inainte de o masura drastica sa se stie ca deja alesii sunt pe teren minat. Poti sa faci orice cu romanul, sa-i tai leafa, asigurarea de sanatate, sa-i pui sub semnul intrebarii binemeritata pensie, dar sa nu te legi de doua lucruri sfinte pentru el: gratarul si iarba verde.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.