Grapa se autodenunta in Dosarul Referendumul

Grapa se autodenunta in Dosarul Referendumul

0 80
Dupa ce secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, este urmarit penal de procurorii DNA fiind acuzat ca si-a folosit influenta pentru a convinge mai multi oameni sa iasa la vot la referendumul din 29 iulie, pentru demitere presedintelui Traian Basescu, consilierul judetean Sebastian Grapa se considera in aceeasi „culpa”.
Ma autodenunt, fiindca si eu am dat telefoane si am facut lobby, pentru ca lumea sa iasa in numar cat mai mare la vot. Nu le-am spus ce sa voteze, ci doar sa-si exercite acest drept”, a spus mai in gluma, mai in serios, Grapa. Acesta este nemultumit de faptul ca Dragnea este acum anchetat pentru „presupuse fapte”.
Si Traian Basescu este suspect in dosarul «Flota», tot o presupusa fapta. Atunci, haideti sa-l anchetam si pe el! Insa, mai condamnabila este atitudinea doamnei Macovei care a cerut sanctiuni pentru Romania dupa organizarea acestui Referendum.
Ajungem ca in perioada Triumviratului din vremea romanilor, cand un membru al familiei era incurajat sa il denunte pe celalalt”, a subliniat Sebastian Grapa.
 
Iulian Rinder
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.