Granita Ungariei se apropie de Brasov

Granita Ungariei se apropie de Brasov

0 72

?Iata declaratia lui Demeter Janos, presedintele Consiliului Judetean Covasna:


“Nu o sa mai depun nicio documentatie si nu mai solicit nicio autorizatie de la Drumurile Nationale.Panourile vor fi amplasate in preajma drumurilor nationale.” (…) Si asa mai departe cu monstrii nascuti din somnul ratiunii.


Sunt sigur ca ati inteles despre ce panouri este vorba si care vor fi amplasate pe DN 11 la Chichis si Oituz, pe la Dobarlau, la Araci, Haghig, Aita Mare, Dobolii de jos. Ca sa stie tot romanul calator ce-l asteapta dupa panouri, adica tinutul secuiesc.


Amplasarea panourilor a fost refuzata pana acuma datorita legilor statului roman, care interzic publicitatea care include discriminari bazate pe identitatea etnica sau nationalitate.. Caci panourile acestea in cauza nu pot fi publicitare, asa cum au fost declarate, ci au continut politic, “Tinutul secuiesc” neexistand pe harta cu statut administrative care sa permita etnicilor maghiari sa-si faca de cap in buricul Romaniei.


Insistentele cu care udemeristii – va rog sa tineti cont ca nu am scris “populatia maghiara” – fac micutii, dar sigurii pasi spre autonomie, in lipsa unei reactii a conducerii Romaniei (indiferent de culoare politica) ar trebui sa-i trezeasca pe scumpii nostri conducatori la realitatea cruda, care demonstreaza ca razboaiele politice nasc si ele monstri cu belciugul asiatic la vedere.


?


Dan Bota?????

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.