Grand Prix la patinaj artistic

Grand Prix la patinaj artistic

0 76

Peste o saptamana, Brasovul intra in circuitul de excelenta international la patinaj artistic. In perioada 8-11 septembrie, Patinoarul Olimpic Brasov gazduieste un important Grand Prix de patinaj artistic pentru juniori, care va aduce pe arena olimpica din parcul Tractorul cei mai valorosi sportivi juniori din 29 de tari. Tari cu traditie remarcabila in patinajul artistic precum Japonia, Statele Unite ale Americii sau Canada isi trimit reprezentanti la Grand Prix-ul de la Brasov. Organizatorii asteapta sa primeasca vizita a peste 250 de participanti, incluzand antrenorii, arbitri sau oficialii federatiei internationale. Presedintele Federatiei Romane de Patinaj Artistic, Adrian Ciobanu, a remarcat la Brasov anvergura evenimentului care va incepe pe 8 septembrie:
Organizatorii brasoveni conteaza si pe prezenta masiva a publicului iubitor de patinaj artistic, pe care ii invita in arena olimpica din Parcul Tractorul:
Federatia efectueaza in prezent selectia celor 3 fete si doi baieti care vor reprezenta Romania in acest Grand Prix, care va cuprinde 7 concursuri plus finala. Competitia presupune transformari si amenajari la Patinoarul Olimpic Brasov, printre care inlaturarea tuturor reclamelor din arena astfel incat gheata sa fie alba) si amenajarea unor spatii de asteptate a notelor de catre concurenti sau a spatiilor pentru arbitri. Din acest motiv, incepand de astazi pe arena olimpica din Tractorul se sisteaza antrenamentele de hochei si seriile de patinaj public.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.