Gradina electorala

Gradina electorala

0 71

Mare mai este si gradina asta electorala, iar anul acesta se pare ca i s-a mai repartizat inca ceva teren pentru cultivarea intensiva de idei nastrusnice.
Iar roadele apar prin casutele postale ale simplului cetatean.
Trebuie sa mai insir gramada de minuni promise de unul sau altul dintre candidati, la caz ca ajunge la ciolan?
Insa parca niciodata nu s-au spus atatea imposibilitati in realizare ca in aceasta campanie pentru locale.
Caci daca ne-am lua dupa ele si am accepta realizarea a cel putin jumatate, fiti siguri, stimati cititori, ca am depasi ca nivel de trai, in doi timpi si trei miscari si din toate punctele de vedere, America si Japonia si tot vestul Europei la un loc.
Dar apriga lupta electorala nu se opreste la promisiuni, ci se lasa cu temeinice cotonogeli. Iar in acest sens se pare ca politicianul autohton nu prea poate fi intrecut in metodele de faultare a adversarilor politici.
Un ultim exemplu este aparitia, prin cutiile postale, a unei foi scoase pe imprimanta si trasa probabil la xerox, bineinteles fara semnatura autorului, si care isi doreste sa ia coada lui Scaraotzchi si sa o bage intre Scripcaru si Pucheanu plus ceilalti pedelisti.
Nu ca hartia n-ar contine, in mare parte, adevaruri, si nici eu nu pretind sa iubesc aceasta culoare politica, dar schema pare cu dus-intors.
La inceput hartia prezinta cam cat a cheltuit PD-L Brasov cu afisajul electoral, suma care se ridica la circa trei milioane de euro. Dupa care se intreaba de unde sunt acesti bani, afirmand ca este vorba de spalare de bani.
Apoi sunt prezentate directii in care ar fi putut fi indrumati banii, spre ajutorul si in folosul brasovenilor. Sunt prea multe si, probabil, le-ati gasit si dumneavoastra prin cutiutele postale, ca sa le mai insir in acest material.
Si nu pot afirma ca autorii acestei foi-manifest nu au dreptate. Ba inca in cantitati industriale.
Insa ce ma mira este finalul, din care citez:
“Nu intelegem de ce clica pedelista din jurul primarului si hotul de puchianu vor sa-l fure pe primarul nostru si pe noi cetatenii de rand !!!”
“Rusine sa le fie ca arunca banii pe panourile alea scumpe in loc sa ajute oamenii !!!”
“Rusine hotilor de pedelisti care-si bat joc de primar si-l pacalesc sa dea mana cu infractorul de Puchianu – condamnat penal – pe panouri de 3 milioane de euro ca sa-l compromita !!!!!!!”
Nu vi se par ciudate aceste randuri?
Daca as fi analist politic – n-am apucat, mi-au luat-o oportunistii inainte – as incepe sa-i banuiesc pe principalii adversari ai pedelistilor.
Sau m-as gandi la o facatura din sanul PD-L, asa, ca o plusare la cacialma.
Sau as opta pentru un grup de cetateni – aceste voci se ridica tot mai multe si mai hotarate impotriva domniei pedeliste in Brasov – satui de distrugeri, debandada si lipsa unor lucruri facute cu perspectiva.
Orice ar fi si oricat adevar ar contine aceste randuri de pe hartia din casutele postale, fapta dovedeste inca un hardau de mizerie aruncat in apriga lupta pentru ciolanul local, mizerie ce nu face cinste calitatii de om integru.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.