Gorbunov a primit NUP

Gorbunov a primit NUP

0 143

Principalul suspect in cazul dublului asasinat de la Brasov, Serghei Gorbunov, a primit mult ravnitul titlu de “NUP” – neurmarit penal, devenit celebru in ultima vreme. Prin anumite cercuri se spune ca daca nu ai NUP nu contezi. Smecheria este sa fii acuzat de ceva si mai apoi sa primesti verdictul de neurmarire. Asa iti vede toata tara muschii. Acum lumea a vazut ce poate Gorbunov: sa iasa de la parnaie pe motiv de glaucom inchipuit, sa fie suspectat de o crima foarte probabil necomisa si sa primeasca NUP. Multe realizari!
„Gorbunov a fost audiat vineri, nu i s-a adus la cunostinta nicio invinuire, prin urmare nu a fost pus sub acuzare si a dat o declaratie olografa asupra a ceea ce s-a intamplat in seara respectiva”, a afirmat procurorul Ramona Diaconu, care a mai spus ca Gorbunov a fost cooperant, a raspuns la intrebari si a dat declaratii.
Varianta prezentei lui Gorbunov la sala de forta, in momentul crimei, a fost acceptata de propcurori, ceea ce inseamna ca altcineva a comis fapta. Foarte posibil ca acel cineva sa nu fie prins niciodata.

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.