Goran BREGOVIC – Romanian Tour 2007

Goran BREGOVIC – Romanian Tour 2007

0 170

Celebrul compozitor si interpret?sarb?Goran BREGOVIC?si The Wedding & Funeral Orchestra vor sustine, in perioada 8 – 16 mai 2007, in Romania, turneul „Povesti si cantece de la nunti si inmormantari”.


La Brasov, concertul va avea loc in data de 9 mai 2007, la Sala Sporturilor, de la ora 21.00. Biletele se gasesc la Teatrul „Sica Alexandrescu”, Libraria „St. O. Iosif”, Magazinul Star – raionul de muzica Libris si la Sala Sporturilor „Olimpia”.


?


„Imi place in Romania. Toata lumea iubeste Romania”


Acesta este motivul pentru care, dupa un turneu caravana in 2003, in Romania, si o sesiune extraordinara cu spectacolul “Karmen cu final fericit” in 2006 la Bucuresti, in 2007 artistul revine pentru a-si lua din nou „doza” de public romanesc.


Goran Bregovic?a cucerit intreaga lume cu creatiile sale inedite, cu concertele explozive sustinute in toate colturile lumii si cu muzica de film originala care i-a adus celebritatea.


Alaturi de Orchestra pentru Nunti si Inmormantari a inconjurat lumea intreaga si a umplut pana la refuz salile de concerte, iar publicul l-a rasplatit intotdeauna primindu-l cu bratele deschise an dupa an.


Turneul National Goran BREGOVIC 2007 va strabate tara noastra timp de zece zile, ajungand in principalele orase ale Romaniei.


Goran BREGOVIC si-a propus sa simta caldura publicului roman, nu doar in capitala. Si-a dorit sa ajunga la sufletele banatenilor, ardelenilor, moldovenilor si dobrogenilor.


Concertele sale extraordinare vor avea loc in: TIMISOARA, marti, 8 mai, la Sala Sporturilor „Olimpia”, BRASOV, miercuri, 9 mai, la Sala Sporturilor, GALATI, joi, 10 mai, la Patinoarul Artificial, TIRGU-MURES, luni, 14 mai, la Sala Sporturilor si CLUJ, marti, 15 mai, la Sala Sporturilor „Horia Demian”.


?


Un artist complet


Nascut la Sarajevo, crescut in Balcani, inspirat de acordurile traditionale ale regiunii in care a trait, Goran BREGOVIC este un artist complet, o expresie a exotismului pe care cultura balcanica o poarta dupa sine la contactul cu restul Europei. In 1990 avea la activ 13 albume si peste 6 milioane de exemplare vandute.


Discografie selectiva:

Tales and songs from weddings and funerals (2002), Balkanica (2000), Silence of the balkans (1998), Song book (2000), Music for films (2000), Kayah (2000), Ederlezi (1998), Underground (1995), La Reine Margot (1994), Arizona Dream (1993), Le temps des gitans – Kuduz (1990).

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.