Goovel.net, rezervare on-line pentru servicii turistice

Goovel.net, rezervare on-line pentru servicii turistice

0 323

Goovel este un sistem prin care turistii pot lansa cereri clare de rezervare pentru diverse servicii turistice (cazare/hotel, bilete de avion, inchirieri masini, transport persoane sau sejururi, vacante, calatorii de afaceri etc.), cereri care sunt trimise automat catre intreaga retea de agenti turistici inscrisi pe website. Pentru fiecare cerere, unul sau mai multi agenti vor raspunde cu oferte, dupa care turistii pot alege oferta turistica cea mai convenabila.


?


Site-ul www.Goovel.net protejeaza agentii turistici care receptioneza cererile de rezervare, prin posibilitatea alcatuirii unei strategii proprii in ce priveste tipul de cereri primite. Astfel, agentii pot primi toate cererile de rezervare lansate de turisti sau, preferential, doar cereri de cazare, bilete avion, transport sau inchirieri masini. Daca, spre exemplu, un anumit agent turistic nu poate efectua rezervari cazare decat in Bucuresti, acesta poate specifica acest lucru in strategia sa Goovel, si astfel va primi doar cereri pentru cazare in Bucuresti.


?


In functie de activitatea si comportamentul unui agent turistic in cadrul sistemului, Goovel calculeaza automat un top pentru agentii inscrisi. Primii 10 agenti beneficiaza de publicitate gratuita prin afisarea adresei lor de Internet in lista agentilor, iar primul din lista – agentul turistic recomandat de Goovel – se bucura de prezenta adresei lui de Internet pe toate paginile website-ului.


?


Exista si un modul de feedback (opinii si pareri) in cadrul sistemului Goovel. Astfel, turistii care au acceptat una din ofertele unui agent turistic, isi pot introduce opinia lor cu privire la acel agent si, in general, la tranzactia pe care tocmai au efectuat-o.


?


Comunicarea turist-agent este asigurata prin notificari trimise pe email printr-un server dedicat de email. Agentii sunt anuntati de fiecare cerere lansata prin intermediul Goovel, iar turistii sunt notificati la fiecare oferta creeata de un agent turistic. In acest fel, timpul de cautare a unei oferte turistice scade substantial, iar calitatea serviciilor primite, rezervate, poate creste semnificativ.


?


Se pot inscrie ca agenti turistici, fara a limita, agentii de turism, turoperatori, hoteluri, pensiuni, vile, campinguri, cabane, companii de transport persoane, agentii aeriene, societati de taxi, diverse societati vanzatoare sau producatoare de servicii turistice.


?


Ca si clienti/turisti se pot inscrie, fara a limita, orice persoana fizica sau juridica, tineri, studenti, marinari, pensionari, elevi, precum si firme, societati comerciale sau companii organizatoare de team building sessions sau care rezerva in mod frecvent servicii turistice.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.