Google Music – se lanseaza azi, 11 mai 2011

Google Music – se lanseaza azi, 11 mai 2011

0 84

Google va lansa astazi, la conferinta I/O, serviciul sau muzical, potrivit unor surse ale publicatiei Wall Street Journal.
Serviciul Google va semana cu cel al Amazon, insa in prima faza nu va oferi muzica spre vanzare clientilor. Se pere ca gigantul serviciilor online va lansa Google Music fara „binecuvantarea” marilor case de discuri.
Platforma le va permite utilizatorilor sa incarce pe internet pana la 20.000 de melodii gratuit si apoi sa le acceseze de oriunde, de pe orice computer, tableta sau telefon Android. Prin comparatie, pe serviciul Amazon pot fi incarcate doar circa 1.200 de piese, deoarece capacitatea de stocare gratuita este limitata la 5 GB. Desi casele de discuri au amenintat Amazonul ca vor lua masui legale pentru a le cere daune banesti pentru drepturile de autor, acestea nu au actionat in consecinta. Probabil ca Google Music se bazeaza pe acelasi lucru, bunavointa acestora.
Versiunea beta a Google Music va fi disponibila, intr-o prima faza, pe baza de invitatie. Vor avea prioritate proprietarii de Motorola Xoom care are are echipat sistemul Android 3.0. Serviciul va cere un sistem de navigatie care accepta flash-uri ce exclud mobilele fabricate de Apple.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.