Google lanseaza Street View si in Romania

Google lanseaza Street View si in Romania

0 57

Street View, lansat in urma cu trei ani in SUA, cuprinde 27 de tari, acum si in Romania. Brasovul face parte din prima lista de orase care va beneficia de aplicatie.
Google a anuntat miercuri lansarea in Romania a serviciului Street View care ofera imagini panoramice la nivelul strazii. Serviciul e disponibil pentru opt mari orase si in cateva statiuni de schi. Romania e a 27-a tara in care este lansat controversatul serviciu, ce a fost intens criticat pentru atingerile aduse dreptului la intimitate al cetatenilor.
Printre orase se numara Bucuresti, Brasov, Oradea, Timisoara, Cluj, Sibiu si Constanta, iar in total Street View acopera circa 6.000 km de pe teritoriul tariii. Serviciul cuprinde doar imagini vizibile deja pe strazile publice, iar fetele si placutele de inmatriculare sunt estompate, astfel incat sa nu poata fi identificate.
In plus, utilizatorii pot marca foarte usor imaginile pe care doresc sa le elimine, daca le considera ca fiind sensibile sau inadecvate, facand click pe link-ul „Raportati o problema” din partea de jos a fiecarei imagini.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.