Google Earth a vazut …. Atlantida?

Google Earth a vazut …. Atlantida?

0 214

Un inginer aeronautic a descoperit cu ajutorul Google Ocean, in largul coastei Africii, o zona de marimi considerabile care pare a fi construita de om si care se potriveste cu locatia in care se presupune ca s-ar fi aflat Atlantida.
Reteaua de linii incrucișate care poate fi observata la 620 de mile de coasta Africii, in apropierea insulelor Canare, pe fundul Oceanului Atlantic, formeaza un patrulater, cu o suprafata de circa 20.000 de kilometri patrati. Zona a fost descoperita de un inginer aeronautic folosindu-se de noua functie implementata in Google Earth.
Imaginea poate fi observata de oricine la coodonatele 31 15’15.53N cu 24 15’30.53W. Experti in istoria Atlantidei au afirmat ca aceasta poate fi una dintre locatiile posibile ale insulei, asa cum a fost descrisa de filosoful grec Platon. Potrivit acestuia, orasul s-ar fi scufundat dupa ce locuitorii sai ar fi incercat, fara succes, sa cucereasca Atena in jurul anului 9000 i.e.n.
Dr. Charles Orser, custode de arheologie de la Universitate de Stat din New York a declarat pentru ziarul Times ca descoperirea este intradevar fascinanta si ca merita a fi investigata mai de aproape.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.