Gong pentru Festivalul de Dramaturgie Contemporana

Gong pentru Festivalul de Dramaturgie Contemporana

0 190
Horatiu Malaele, George Mihaita si Maia Morgenstern vor urca pe scena Teatrului Sica Alexandrescu. Cea de-a 24-a editie a Festivalului de Dramaturgie Contemporana va aduce in perioada urmatoare 10 spectacole ale teatrelor din tara si din Bucuresti dintre care 8 vor intra in cursa pentru marele premiu al Festivalului.
Aproape toate piesele de dramaturgie contemporana anuntate se vor juca cu sala plina.
Teatrul de comedie din Bucuresti va face deschiderea oficiala a celei de-a 24-a editie a Festivalului de Dramaturgie Contemporana organizat de Teatrul Sica Alexandrescu.
In sala mare se va juca sambata de la ora 19.00 piesa Femeia care si-a pierdut Jartelele de Eugene Labiche in interpretarea celebrilor actori George Mihaita si Horatiu Malaele.
Maia Morgenstern va juca rolul Isadorei Duncan in piesa "Cand Isadora dansa " de Martin Sherman joi 15 noiembrie ni interpretarea Teatrului Odeon din Bucuresti.
In concursul pentru marele premiu de 4.000 de lei vor intre 8 piese de teatru care vor fi analizate de un juriu format din criticul de teatru Andreea Dumitru si actorii Mircea Diaconu si George Ivascu.
In cadrul festivalului, cateva lansari de carte –  una dintre ele dedicata celui care a lansat la Iasi prima trupa de teatru evreasca – vor preceda unele spectacole.
Festivalul se va incheia cu spectacolul de gala Carmina Burana de Carl Orff pus in scena de Teatrul National din Targu Mures.
Biletele s-au vandut ca painea calda. Iubitorii teatrului mai pot gasi intrari doar la ultimele trei spectale ale festivalului, din 16, 17 si 18 noiembrie.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.