Golden Globe va fi boicotat

Golden Globe va fi boicotat

0 79

???????? Decernarea Globurilor de Aur, a doua ceremonie ca importanta dupa gala premiilor Oscar, ar putea sa nu fie transmisa de retelele de televiziune. Principalul motiv ar putea fi boicotul vedetelor, care au decis sa sustina greva scenaristilor.


????????? Alan Rosenberg, presedintele Asociatiei Actorilor, a declarat ca aproape toti actorii invitati la ceremonie, ar putea sa refuze invitatia, ei sustinandu-si solidaritatea pentru scenaristii aflati in greva. „Dupa mai multe discutii purtate in ultimele saptamani cu actorii nominalizati, am ajuns la concluzia ca acestia nu vor incalca greva colegilor scenaristi pentru a-si face aparitia la gala, nici in calitate de nominalizati, nici ca prezentatori”, a declarat Rosenberg.


??????????? Tara noastra a fost nominalizata, pentru prima data, la prestigioasele premii acordate de Asociatia Presei Straine de la Hollywood. O eventuala victorie a peliculei regizate de Cristian Mungiu nu va fi mai putin valoroasa, chiar si in aceste conditii date.
??????????? ?„4 luni, 3 saptamani si 2 zile” concureaza la premiul pentru „Cel mai bun film intr-o limba straina”, alaturi de alte patru productii din Franta, Statele Unite si Taiwan.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.