Goidescu este candidatul AND la Primăria Braşov

Goidescu este candidatul AND la Primăria Braşov

0 88

Ieri a avut loc a doua  conferinta de presă a ADN  Brasov, la sediul actual din str. Alexandru Vlahuta nr. 63, Brasov, unde au participat Coordonatorul Politic Judetean, Ionel Goidescu, alaturi de Coordonatorul Organizatoric Judetean, Cornel Onescu. Aceştia au prezentat şi doi candidaţi pentru alegerile locale, respectiv pentru functia  de primar al Comunei Harman – Paul Dima şi pentru Consiliul Local Sacele, Ileana Rasnoveanu. La rândul său Goidescu a reiterat idea că va candida la Primăria Braşov.

Ionel Goidescu a spus că: ,,La nivel de judet suntem din ce in ce mai prezenti. Ne-am propus ca alaturi de cei consacrati, sa vina oameni noi, care nu au mai facut politica dar care sunt profesionisti in sfera lor de activitate. Tinta noastra pentru alegerile locale este, in primul rand, sa trecem pragul electoral atat in municipiu cât şi la Consiliul Judeţean, unde intenţionăm să fim a treia forţă politică. Ne vom bate şi speram sa castigam cel putin patruprimarii, respectiv: Victoria, Predeal, Hoghiz, Harman şi Sânpetru si sa obtinem consilieri locali in majoritatea localitatilor din judet. În scurt timp vom definitiva şi programul electoral pentru alegerile locale din acest an, program la care lucram cu specialişti în administraţie publica, mediu, sanatate, invatamant si pe care il vom face public. Programul electoral va fi astfel strucurat în principal cu proiecte pentru imbunatatirea calitatii vietii braşovenilor.”

Goidescu: Aeroportul este doar ,,o tema de campanie PNL”

În ceea ce priveşte problema aeroportului de la Braşov Goidescu a spus că ,, este o tema de campanie utilizata in toate etapele electorale de catre administratia PNL-istă. Au promis ca la sfârşitul acestui mandat, acum, în 2020 se va zbura de pe Aeroportul Brasov, dar, dupa cum se vede, acest lucru este foarte departe de a fi real. Nici macar gardul nu este reparat! În ceea ce priveste modul în care au fost organizate procedurile pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Clinic de Psihiatrie si Neurologie consider că intreaga procedura a fost viciată de interferenţa factorului politic în deciziile administratiei judeţene, fapt şi confirmat de decizia instanţei ramasă definitivă. Instanţa obligă Consiliul Judetean Braşov la_plata unor_sume din bugetul  local, sume care ar trebui să fie suportate direct de către cei care au_fost implicaţi in luarea deciziilor la nivel judeţean”.

Ileana_Râşnoveanu crede în potenţial turistic al oraşului Săcele!

La rândul său candidatul la Consiliul Local Săcele al AND, Ileana_Râşnoveanu a spus că: ,,Lucrez în domeniul resurselor umane de 30 de ani. Nu am mai facut politică până acum pentru ca nu  am avut  convingeri  politice. Având in_vedere ce sa intâmpla in lumea politică din România, am_luat hotărârarea sa particip activ la viaţa politica saceleană şi să mă inscriu in cursa pentru Consiliul Local Săcele.  Îmi doresc mai mult pentru Săcele. Sunt conştientă că se pot realiza multe  în localitate, se poate_dezvolta frumos şi cred_că putem omogeniza o echipa care sa contruiască în Săcele. Avem nevoie de turism avem nevoie de integrarea_sociala_a_romilor din Săcele. Chem alaturi tinerii din Săcele, care_pot deveni active si se pot  implica în astfel de proiecte. Săcelele este frumos şi poate deveni un punct de atracţie turistică cum  este Râşnovul, Branul._Sunt oportunităţi destule. Am ales să mă implic!”

Vom prezenta în alt articol cele susţinute de Coordonatorul Organizatoric Judetean, Cornel Onescu dar şi cele spuse de tânărul Paul Dima, candidat AND pentru funcţia  de primar al Comunei Harman.

Iulian Rinder

_

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.