„Globalizarea nimicului”! SUA va lupta împotriva Rusiei până la ultimul ucrainean sau...

„Globalizarea nimicului”! SUA va lupta împotriva Rusiei până la ultimul ucrainean sau european!

0 38

Este greu de explicat cum Proiectul Land-Lease for Ukraine 2022 a fost depus la Senatul american în data de 19 ianuarie 2022? https://www.congress.gov/bill/117th-congress/senate-bill/3522/all-info
După ce a fost dezbătut în Senat și aprobat, la 3 săptămâni a fost aprobat de Camera Reprezentanților pe 29.04.2022.
Dacă punem cap la cap elementele din puzzel vom constata că pe 19.01.2022 Rusia și Putin nu se gândeau la operațiunea specială în Ucraina, în schimb SUA era pregătită…
O altă întrebare: „De ce nu a blocat Ucraina magistralele de gaz ce tranzitează Ucraina?”
Răspunsul este mai jos…
https://www.google.com/amp/s/economie.hotnews.ro/stiri-energie-25463991-gazprom-continua-livreze-gaze-naturale-europei-prin-ucraina-capacitate-maxima.htm/amp
În traducere – Ucraina este plătită de Rusia pentru gazul tranzitat în euro, iar Ucraina plătește gazul folosit.
Ca un fapt divers între Rusia și Ucraina nu există declarație de război, în mod normal, conform dreptului internațional, Ucraina ar fi trebuit, după agresiunea Rusiei, să declare război așa cum s-a întâmplat cu SUA după atacul Japoniei. Doar că în caz de război nu mai puteam vorbi de plățile reciproce…
Se spune că SUA ca și Regatului Unit îi place pirateria, dar la o altă scară…
Rezervele valutare și aurul Irakului a fost furat de americani, la fel a fost în cazul Venezuelei, Afganistanului iar acum cu Rusia.
Conform mentalității de pirat-tâlhar SUA consideră normal și legal să confiște valuta Rusiei ca să o folosească pentru plata armamentului furnizat de… SUA.
De exemplu Slovacia nu a primit nimic pentru armamentul livrat Ucrainei iar americanii nu le vor da nimic gratis.
Recent China a cerut pe un ton dur ca America să restituie valuta Afganistanului dată fiind situația grea a populației și pentru că ajungând la o înțelegere diplomatică cu talibanii nu are motive să blocheze banii. Răspunsul SUA este năucitor, ca și în cazul Venezuelei banii rămân blocați, în realitate ei au fost sustrași de SUA.
Unde sunt miliardele colectate de SUA pentru reconstrucția Irakului după „eliberare”?
Poate spune cineva că Irakul este reconstituit?
SUA, după cum se spune în mediile americane ce nu înghit propaganda lor criminală, va lupta împotriva Rusiei până la ultimul ucrainean sau european.
Având în vedere intențiile SUA la adresa Rusiei, precum și limbajul acesteia la adresa Chinei, șantajele la adresa Indiei este evident că SUA pentru a-și menține „Noua Ordine Mondială”, adică cea veche de după 1991, este în stare să arunce lumea în Al Treilea Război Mondial.
În acestmoment senilul și ramolitul Biden condus de câțiva talibani globaliști, din așa zisul Club al Patrioților”, după eșecul pandemiei s-au gândit la un război, un război care să salveze „globalizarea nimicului”.

Surena
Sursa: IonCoja.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.