Globalizare = COMUNISM PLANETAR ???

Globalizare = COMUNISM PLANETAR ???

1 64

Ca ne place sau nu, traim pe acesta planeta toti oamenii cu sperante, cu indoieli, cu vise, mai mult sau mai putin realizabile. Retineti o data 18 oct.2021. Este o un cosmar pentru orice tip care lucreaza pe bursa si are habar de ce inseamna anuntul incapacitatii de plata, a oricarei companii majore.
Dar cand ai un stat cu 29 trilioane de dolari datorii si se anunta public ca incepand cu data de 18 oct 2021, SUA ( ca despre ei este vorba) intra in incapacitate de plata, cel mai prudent lucru iti dai demisia din slujba de broker si iti vezi in principal de familie.
De ce?
Pentru ca stii ca urmeaza tavalugul. Cei de facut intr-un astfel de scenariu? Sa aveti bani lichizi pentru ca exista riscul major sa se blocheze tot ce tine de finante.

29 de trilioane de dolari (adica 29 de mii de miliarde de dolari) este glontul de argint care poate provoca o criza financiara cu repercursiuni fffff grave, inimaginabile. Criza covidului este nimic.
Blocajul marilor lanturi de aprovizionare globala cu marfuri este deja o realitate. Iar alta vrajeala cu incalzirea climatica este cireasa de pe tort.

Credeti ca suntem pregatiti pentru topirea calotelor glaciare? Hmmm.
Faceti un exercitiu de imaginatie si vizualizati cresterea Marii Negre cu 10 metri pe verticala, 50 de metri sau cu 400 metri. Uitati-va pe harta geografica a Romaniei si veti vedea ce zone pot ajunge sub apa. O astfel de perspectiva sumbra, chiar si teoretica, din perspectica cetateanului obisnuit ridica anumite indoieli, semne de intrebare: au autoritatile romane plan de actiune in caz de crestere a apei pe verticala in mai putin de un an?
Este instruita populatia ce sa faca intr-un scenariu sumbru de o asemenea anvergura?
Se topesc ghetarii din Arctica, Antartica, de peste tot.
Ok. Este ciclic.
Uitati-va la imaginile cu Marele Canion din SUA, unde se vede clar nivelul de eroziune al apei. Pe verticala.
Dar alta este problema: bacteriile si virusurile care sunt in gheata de sute, mii, sute de mii de ani vor ajunge in oceanul planetar, in rauri, fluvii si atunci…
Chinezii vorbesc deja, pe postul lor public tv, de citat: the next pandemic. Oare ce stiu ei si nu nu stim noi?
Deci… ce urmeaza?
GLOBALIZARE- VIRUSARE-ANIHILARE- COLONIZARE?…
Si ca sa termin intr-o nota mai optimista, uitat-va la desenul animat WALEE poate, poate cei care guverneaza vor invata ceva ….sper…

Geo AG

COMENTARII

  1. Auzi ma Geo: Daca pui un calup de ghiatza in paharul de vin , dupa ce se topeste…nu da pe-afara,
    Un cub de gheaza …topit se transforma in acelasi volum de apa …ca cea dislocata de cubul solid
    Chestia a invatzat-o fi-miu,in cartea de Fizica , in clasa IX-a Ce dreaq va impinge sa preluati public
    asemenea gogomanii?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.