GITENSTEIN, UN OM NEPOTRIVIT MISIUNII SALE!

GITENSTEIN, UN OM NEPOTRIVIT MISIUNII SALE!

0 105
Gata, am scapat de un NEprieten al Romaniei!
Da, mandatul ambasadorului american Mark Gitenstein s-a încheiat. Ba chiar individul a si plecat, dupa ce s-a interesat personal cam ce o fi spus in plen deputatul Stan, vicepresedinte al Comisiei de control a SRI… despre "interesele" sale de lobby-ist in Romania.
Åžeful Misiunii Diplomatice a SUA la Bucuresti, ÅŸi-a încheiat un mandat care a durat peste trei ani, lasand in urma amintiri urate, schimband parerea multora despre traditionalul fair-play american.
S-a întors în Statele Unite ale Americii, ramanand in istoria diplomatiei romanesti cu o definitie cel putin bizara asupra libertatilor: "…in Romania nu se trage de pe acoperisuri in oameni!" Ii va tine locul un diplomat adevarat, dl. Duane C. Butcher, adjunctul ÅŸefului misiunii diplomatice a SUA, care devine din 14 decembrie, insărcinatul cu Afaceri al Misiunii Diplomatice a SUA.
"Domnia sa va ocupa această funcÅ£ie până la sosirea noului Ambasador al SUA în România", se arată în comunicatul de presă al Ambasadei SUA dat publicităţii vineri. Poate avem norocul ca Presedintele Obama sa-l numeasca ambasador chiar pe dl. Duane Butcher, fiul unui diplomat de cariera ce s-a născut la Ankara, in Turcia.
Dar a studiat la şcoli internaţionale din Germania, Arabia Saudita, Suedia şi Kenya. A absolvit Colegiul Carleton din Northfield, Minnesota, in 1987.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.