Giratoriul din intersecția Carpaţilor-Zorilor este funcțional

Giratoriul din intersecția Carpaţilor-Zorilor este funcțional

0 156

Un nou sens giratoriu a devenit funcţional, ieri, la intersecţia străzilor Carpaţilor şi Zorilor. Sensul giratoriu a fost amenajat, în prima etapă, cu elemente provizorii, dar în curând vor începe şi lucrările de amenajare cu insula verde

Un nou sens giratoriu a devenit funcţional, ieri, la intersecţia străzilor Carpaţilor şi Zorilor. Sensul giratoriu a fost amenajat, în prima etapă, cu elemente provizorii, dar în curând vor începe şi lucrările de amenajare cu insula verde.
Edilii anunţă că vor mai fi amenajate în curând alte două sensuri giratorii.
Decizia de a amenaja noul sens giratoriu în intersecţia Carpaţilor cu Zorilor după ce s-a constatat că şoferii intrau greu pe strada Carpaţilor.
În plus, exista riscul producerii de accidente, spune Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăria Braşov.

Sensul giratoriu de pe Zorilor-Carpaţilor este cea mai nouă giraţie avizată de Comisia de Circulaţie a municipiului.
Un nou sens urmează să fie amenajat la intersecţia străzii Brazilor cu strada Prunului, în cartierul Noua şi la intersecţia străzilor Plugarilor – Fagurelui – Bîrsei – Albinei, din cartierul Stupini.

Comisia a avizat, la începutul lunii, şi amenajarea unui sens giratoriu în zona parcării multietajate din Poiana Mică. Aici este deja amenajat un sens giratoriu provizoriu, însă proiectul complet prevede şi amenajarea de scuaruri şi de rigole pentru scurgerea apelor pluviale.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.