Gimnastele de la CSU Brasov medaliate la Oradea

Gimnastele de la CSU Brasov medaliate la Oradea

0 116

Gimnastele brasovence legitimate la clubul CSU Brasov au reusit sa cucereasca medalie dupa medalie la cea de-a doua editie a Cupei Rotary, care s-a desfasurat la Oradea zilele trecute. Micutele sportive ale sectiei de gimnastica ritmica a clubului CSU Brasov au participat la mai multe categorii de varsta cuprinse intre 8 -10 ani, obtinand rezultate pe masura.

Astfel, la Categoria Mica Gimnasta Individual, pe primul loc si medalie de aur a obținut Rebeca Anton, iar pe locul 2 si medalie de argint a primit Ana-Miruna Urdea.

La categoria Mica Gimnasta – sectiunea ansamblu, fetele de la CSU BraÈ™ov au evoluat elegant si expresiv, obtinand medalia de aur. Componeta ansamblului: Rebeca Anton, Ana-Miruna Urdea, Mara David, Madalina Marinas si Ana-Maria Todica. La categoria a IV-a, doua componente ale sectiei de gimnastica ritmica au urcat pe podium obtinand medalia de argint- Daria Balmuj si medalia de bronz – Ana Francu, iar pe locul 5 s-a clasat Raluca Lipianu, acesta fiind primul ei concurs din cariera de sportiva.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.