Gigi vrea mai multi bani din drepturile de televiziune

Gigi vrea mai multi bani din drepturile de televiziune

0 202

Gigi Becali patronul formatiei Steaua Bucuresti, a afirmat ca este nemultumit de modul in care se impart acum drepturile TV si cere mai multi bani!
In plina criza financiara, cluburile din Liga I au un nou motiv de razboi: banii din drepturile TV. Cea mai nemultumita echipe este Steaua, care vrea ca banii sa se acorde in functie de audienta, asa cum se fae in Anglia sau Spania.
85 de milioane de euro a luat Liga I pentru cele 3 campionate din perioada 2008-2011, iar suma a fost impartita in functie de clasament.
Gigi Becali este insa nemultimit si vrea acum sa se tina cont de audienta, in conditiile in care, aflata pe locul 7, Steaua ar trebui sa se multumeasca cu doar doua milioane de euro din drepturi TV, potrivit regulamentului.
Cum insa echipa din Ghencea inregistreaza cele mai mari audiente TV, in 2010 avand un rating mediu la meciurile de campionat de 4,1 pe publicul comercial masculin, Becali cere sa se schimbe regulamentul. „Nu mi se pare normal ca noi, care facem cea mai buna audienta, sa luam doar atat”, spune Gigi.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.