Gigi Becali poate parasi tara

Gigi Becali poate parasi tara

0 185

Telenovela Gigi Becali a ajuns la un nou episod. Ieri, judecatorii Tribunalului Bucuresti au decis ca Gigi Becali poate parasi municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, dar si tara.
Aceasta sentinta vine dupa ce Tribunalul Bucuresti a luat in discutie contestatia lui Becali la ultima decizie a Judecatoriei Sectorului 1, prin care i s-a respins cererea de a putea parasi tara. Gigi Becali a fost intrebat de instanta in legatura cu contestatia sa, acesta sustinand ca este discriminat de procurori, intrucat pentru doi dintre bodyguarzii ai sai s-a ridicat deja controlul judiciar.
Judecatorii de la Sectorului 1 au decis, la inceputul saptamanii, ca Gigi Becali nu poate parasi tara. Acestia au respins cererea acestuia de ridicare a interdictiilor pentru a putea pleca la Parlamentul European, solutia putand fi atacata cu recurs.
In motivarea acestei decizii, Instanta Judecatoriei Sectorului 1 arata ca dobandirea calitatii de europarlamentar de catre Gigi Becali nu reprezinta un motiv care sa justifice ridicarea sau modificarea controlului judiciar, intrucat, la momentul la care s-a judecat aceasta cerere, mandatul omului de afaceri era in curs de validare.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.