Gigi Becali: Piturca a spus adevarul

Gigi Becali: Piturca a spus adevarul

0 227

Gigi Becali finnantatorul formatiei Steaua Bucuresti, a declarat ca fostul manager general al „ros-albastrilor” a spus adevarul la intalnirea cu presa si a precizat ca se astepta ca acesta sa nu inventeze nimic.
„Am vazut in mare parte conferinta de presa a lui Victor Piturca. Am vazut ca spune adevarul si nu m-am mai uitat. Nu pot sa ma iau de un om care m-a ajutat. Daca as face asta nu as avea caracter. Doar la valoarea terenului a gresit el. Nu pot sa spun nimic despre el. Imi pare ca a facut treaba si acum munca lui… Eu l-am luat pe Piturca deoarece este baiat capabil. Ma asteptam sa nu invernteze nimic. Piturca are multe calitati, dar are si cateva defecte care il strica”, a spus Becali.
Neintelegerile dintre el si finantatorul stelist, Gigi Becali, privind contractul pe care urma sa-l semneze Piturca, au survenit, potrivit patronului, din cauza unor garantii in valoare de circa 20 de milioane de euro pe care le-a cerut antrenorul. Garantiile urmau sa fie executate de Victor Piturca in cazul in care Gigi Becali facea declaratii jignitoare la adresa jucatorilor sau suporterilor stelisti.

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.