Gigi Becali nu vrea homosexuali la Steaua

Gigi Becali nu vrea homosexuali la Steaua

0 114

Gigi Becali finantatorul formatiei FC Steaua Bucuresti, a fost sanctionat prin avertisment de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, pentru afirmatiile facute in legatura cu presupusa orientare homosexuala a fotbalistului bulgar Ivan Ivanov, refuzand un eventual transfer al jucatorului din acest motiv.
„Asociatia ACCEPT (organizatie neguvernamentala care apara si promoveaza drepturile persoanelor LGBT – lesbiene, gay, bisexuali, transgender – ca drepturi ale omului) saluta decizia Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) de a-l sanctiona prin avertisment pe George Becali pentru declaratiile facute la emisiunea „Liga lui Mitran”, de la Sport Total FM, in legatura cu presupusa orientare homosexuala a fotbalistului bulgar Ivan Ivanov. In cadrul emisiunii, George Becali a declarat ca „nici daca se desfiinteaza Steaua nu iau un homosexual la echipa”, se arata intr-un comunicat al asociatiei.
CNCD a decis ca afirmatiile finantatorului FC Steaua, Gigi Becali, prin care respingea angajarea la echipa a fotbalistului Ivan Ivanovici pentru ca se presupunea ca este homosexual, aduc atingere dreptului la demnitate al persoanelor homosexuale.
Am primit o hartie de la CNCD, de la Asociatia Accept, ca am spus eu ca „jucatorul Ivanov, pentru ca am auzit ca e homosexual, nu va veni niciodata la Steaua”. Eu am dreptul sa angajez pe cine vreau, cum au si ei, homosexualii drepturi. Va jur ca ii iubesc pe toti oamenii la fel, indiferent de inclinatiile sexuale. Niciodata nu o sa existe homosexuali la Steaua. Fac o suta de discriminari. Nu vreau sa lucrez cu homosexuali, nu vreau sa-i angajez la mine. Care e problema lor? Sa nu-mi mai trimita mie cu discriminarea. Nu am nimic cu ei, ii respect ca pe toti oamenii numai ca nu vreau sa lucrez cu ei, am ghinion, asta cred eu”

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.