Gigi Becali mai ia o teapa de la Bucsaru

Gigi Becali mai ia o teapa de la Bucsaru

0 80

Dumitru Bucsaru finantatorul formatiei de prima liga Unirea Urziceni, se pare ca l-ar fi inselat pe Gigi Becali, omologul sau de la Steaua Bucuresti.
Ialomiteanul nu a respectat sub nicio o forma intelegerea pe care a facut-o inaintea meciului dintre cele dou formatii din etapa a VII-a, cu Gigi Becali. Patronul Stelei a erupt la Urziceni si il acuza pe Bucsaru de tradare.
Inaintea meciului de la Urziceni, Becali i-a cerut lui Bucsaru sa nu foloseasca niciun jucator dintre cei trimisi de Steaua. „Bai Mitica, nu vreau sa patesc iar precum la Buzau”, i-a transmis Becali lui Bucsaru.
Cum regulamentul LPF interzice astfel de clauze, intre cei doi a avut loc un gentelman agreement. Patronul Urziceniului a promis ca nu va folosi niciun jucator de la Steaua II, insa in cele din urma Tavi Grigore a folosit cinci pusti din Ghencea.
Acest lucru l-a scos din sarite pe Becali, care se plange ca Bucsaru i-a dat teapa. „Asa sunt eu prost ca am incredere in oameni. Mi-a zis ca nu baga nici un jucator de la Steaua, dar a bagat cinci”, s-a plans Becali.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.