Gigi Becali – magarul intre oi

Gigi Becali – magarul intre oi

0 79

Din pacate, toti banii pe care Gigi Becali i-a investit in fotbal cu destul folos – nu vorbim acuma de provenienta lor – se fac praf in fata atitudinii sale din ultima vreme, chiar legata de fotbal.


Probabil apropierea diferitelor categorii de alegeri l-au facut pe fostul cioban sa-si ascuta dinti de lup si sa muste in toate directiile pentru a obtine capital electoral. Regretul este acela ca amesteca putinele cunostinte politice – abilitatile in acest domeniu lipsindu-i datorita averii care-l face sa se creada semizeu – cu intrecerea sportiva, crezand ca astfel va putea castiga pe toate planurile.


Si cand in declaratii si interviuri scapa insulte de copil de gradinita, gen sortuletul meu este mai frumos decat al tau, se vede cat de mult i s-au urcat banii la cap si el s-a catarat in copac.


Contradictiile din declaratii si motivarea cu “am glumit si eu” atunci cand nu-l mai duce mintea sa iasa din inghesuiala cinstita il fac deplorabil, chiar daca el insusi se crede tare smecher si nu-si da seama de golul care se face in jurul sau.


Iar amestecand dragostea de patrie cu nationalismul si credinta habotnica in Dumnezeu, este imposibil ca ciorba sa nu aiba gust de zoaie.


Sunt stelist de vreo 30 de ani – dupa ce sunt “stegar” – dar este prima data cand imi doresc sa iasa Steaua pe locul doi, in detrimentul CFR-ului din Cluj.


Si asta se datoreaza comportamentului sub orice critica al patronului echipei Steaua, intr-adevar, simbol al fotbalului din Romania.


Nu stiu ce cutremur urmat de uriase tsunami ar trebui sa apara ca sa-l coboare pe “Sandelul” Becali cu picioarele pe pamant.


Caci comportamentul sau sfidator din ultima vreme, ca si declaratiile nesimtite, sunt departe de orice fair-play si arunca cel putin o umbra neplacuta de dispret din partea unor tari care arunca priviri spre fotbalul romanesc.


Ca sa nu mai vorbim despre efectul de bumerang politic.


Iar pe Becali l-as sfatui sa-si cumpere, pe undeva pe unde crede el mai bine, o turma de 300 de oi, ca sa aiba din ce trai dupa ce va cobori din copac si cui sa cante balade.


Si pe stelisti ii rog sa ma scuze, dar totodata sa si mediteze putin cand striga “Hai, Steaua!”


?


Dan Bota? ???

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.