Gigi Becali: La Steaua trebuie un antrenor cu personalitate

Gigi Becali: La Steaua trebuie un antrenor cu personalitate

0 87

Gigi Becali finantatorul formatiei Steaua Bucuresti si-a desfiintat jucatorii la pauza meciului cu Pandurii Targu Jiu, partida jucata in etapa a XXIX-a a Ligii I.
Sorin Cartu este si el in pericol, deoarece, spune Becali, a facut echipa gresit. La final, Becali a anuntat ca nu se va mai uita la fotbal.

„Jocul frumos tot Pandurii l-au facut. Noi am jucat penibil. Mai bine ca s-a intamplat asa, ca sa nu mai tremur cinci etape. Nu ma mai intereseaza fotbalul, nici nu ma uit. Eu ori sunt pe locul 1, ori nu sunt si atunci imi vad de treaba mea. Ne axam pe Cupa, sper sa o castigam, dar in felul asta nu putem sa castigam nimic. Se intampla ceva, dar nu stiu ce. Cred ca e debandada la echipa. Meme (n.r. – managerul general Mihai Stoica) nu vrea sa se bage ca sa nu-l deranjeze pe Sorin, a spus sa intre jucatorii in cantonament dupa meci, Sorin i-a lasat sa plece. Meme mi-a zis ca nu se mai baga, sa nu se interpreteze. Eu ce sa mai zic? Eu i-am zis: «Lasa omul sa-si faca treaba, d-aia e antrenor!». N-ai antrenor, n-ai nici fotbal. La Steaua trebuia antrenor de antrenor, antrenor cu personalitate. Consider ca am fost batut, consider ca la fotbal am fost batut. Eu cu Sorin Cartu sunt in relatii bune, el mai are cinci etape, asa am convenit, sa fii sanatos. Vreau si eu sa ma bat pentru locul trei pana in ultima etapa daca dau 5 milioane jumatate pe jucatori. Pot sa fac asta?”, a spus Becali la gsptv.
Pandurii Targu Jiu si Steaua au terminat la egalitate, scor 1-1, intr-un meci din etapa a 29-a din Liga 1. Stromajer a deschis scorul pentru gazde, iar Tanase a egalat cu o reusita superba.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.