Gigi Becali: Din noiembrie Steaua va fi preluata 99 la suta de...

Gigi Becali: Din noiembrie Steaua va fi preluata 99 la suta de Dan Petrescu

0 68

Gigi Becali finantatorul formatiei Steaua Bucuresti, a afirmat la un post privat de televiziune, ca din noiembrie antrenor la Steaua in proportie de 99 la suta va fi Dan Petrescu.
Pana atunci insa cei care se vor ocupa de pregatirea fizica, tehnica si tactica a Stelei va fi familia Iordanescu, compusa din Edi Iordanescu fiul si Anghel Iordanescu tatal.
O noua moda ia nastere in fotbalul romanesc, dupa familia Lucescu, care se ocupa de nationala, iata ca a venit randul familiei Iordanescu, sa intre in actiune la Steaua.
Fotbalul romanesc isi reactiveaza „batranii” prin tineri.
Dan Petrescu i-a promis lui Gigi Becali ca va negocia cu Steaua dupa ce va fi matematic promovat in prima liga din Rusia. Pana atunci Edi Iordanescu va fi antrenor principal, iar fostul selectioner il va ajuta din loja.
„Pe data de 6 noimebrie sunt liber, dar nu spun ca vin sigur! Atunci discutam sau mai devreme daca matematic sunt promovat!”, i-a spus Dan Petrescu lui Gigi Becali.
“Am vorbit aseara si cu Dan Petrescu, mi-a spus sa iau orice antrenor vreau si castig titlul. El nu poate sa vina acum, are un contract. A vorbit Virgil cu Olaroiu, nu poate sa vina. Nu voi mai lua hotarari rapide si la Steaua daca va veni un antrenor va fi unul care a confirmat, care a avut rezultate, pentru ca nu mai vreau sa fac experimente pe Steaua. Am facut experimente, nu am stiut, nu mi-am dat Steaua, dar se confirma din noi ca in viata trebuie sa pui omul potrivit la locul potrivit. Iar la Steaua este un om care a confirmat. Edi Iordanescu va ramane interimar, unul, doua, trei, patru, cinci meciuri si poate il va ajuta si Iordanescu. Puiu mi-a spus ca nu mai poate, ar putea sa-l ajute pe Edi o luna-doua si pana cand va veni un antrenor care sa faca performanta la Steaua!”, a declarat Gigi Becali.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.