Gigi Becali: Copos negociaza cu Porumboiu pentru a vinde Rapidul

Gigi Becali: Copos negociaza cu Porumboiu pentru a vinde Rapidul

0 116

George Copos actualul patron al formatiei Rapid Bucuresti, incearca sa se retraga din fotbal si negociaza zilele acestea cu Adrian Porumboiu pentru a-i vinde echipa din Giulesti. Totul a fost dezvaluit de Gigi Becali.

„Eu sunt la Vaslui, nu negociez cu nimeni. E o gluma buna (rade…) Sunt la fiul meu acasa, negociez cu Matei, cu nepotul meu. Daca vreti vi-l dau la telefon. Gigi, daca trebuie sa faca emisiuni, trebuie sa dea glume de-aste din cand in cand. Nu e nimic adevarat! Stie toata lumea ca Rapidul e o simpatie de-a mea, dar nu pot sa-i iau farmecul vietii lui Copos, cu ce mai ramane?!”, a spus Porumboiu.

„Porumboiu vrea sa cumpere Rapidul de la Copos. Acum stau la masa de negocieri. Mi-ar placea pentru ca el baga bani si as avea cu cine sa ma bat. I-am dat telefon lui Porumboiu si i-am spus ca, daca vrea cu adevarat sa se simta bine in fotbal, trebuie sa ia Rapidul.

Dar i-am spus sa aiba grija pentru ca George Copos are obisnuinta de a mai baga cate o clauza prin care sa ia si banii si sa ramana si cu clubul.

Copos cere 9 milioane de euro, dar Rapidul e dator la societăţile lui Copos cu alte 20-25 de milioane de euro. Imediat apoi poate să ceară neprogramarea echipei pana cand nu-i sunt platite datoriile. Porumboiu vrea sa faca audit, ca sa mai scape de cheltuieli”, a spus Gigi Becali la GSPTV.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.