Gigi Becali are telefonul ascultat ?

Gigi Becali are telefonul ascultat ?

0 180

Gigi Becali finantatorul clubului de fotbal FC Steaua Bucuresti, este ferm convins ca atat telefonul lui cat si cel al managerului general Mihai Stoica sunt ascultate de cei de la PNA.

Latifundiarul din Pipera a declarat ca are informatii conform carora „PNA” mai asculta si telefonul directorul executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, deoarece el, Mihai Stoica si Cristian Borcea sunt suspectati ca ar face aranjamente.
„Asa au dat mandate acum, de la PNA (n.r. – DNA), lui Becali sa-i fie ascultat telefonul trei luni de zile, ca face aranjamente. MM Stoica, Borcea, asa le-a dat mandatele. Eu le stiu toate, ca mie vin si-mi spun de la PNA de-acolo: vezi ca ai telefonul ascultat trei luni de zile, sa nu facem aranjamente. Vor sa arate, vezi Doamne, cat de corecta e Romania, sa dea o imagine Europei, ca noi am starsit coruptia din fotbal. N-o sa vada nicio coruptie. N-am vrut sa-i spun lui Borcea ca are telefonul ascultat, acum probabil o sa auda. Am zis: lasa-l in pace, poate-l prinde pe Borcea cu vreun aranjament, dar acum nu are rost sa faca aranjamente. Daca ii bateam noi, il prindea probabil PNA-ul, ca are telefonul ascultat, cu mandat. Acum n-are rost sa faca, n-are nevoie, acum poate sa stie. Becali primeste informatii direct de la DNA, PNA, imediat, ca doar o sa fiu presedintele Romaniei si trebuie sa fiu protejat”, a spus oficialul stelist.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.