Gigi a luat-o razna cu primele

Gigi a luat-o razna cu primele

0 52

Gigi Becali finantatorul formatiei FC Steaua, a declarat, luni, ca jucatorii antrenati de Ilie Stan vor avea o prima de cate o suta de mii de euro daca vor castiga urmatoarele trei meciuri din Liga 1 cu Dinamo, CFR Cluj si Vointa Sibiu, iar la sfarsitul campionatului vor cuceri si titlul.

Prima de 100.000 de euro pentru cele trei meciuri se adauga bonusului de 100.000 de euro pentru castigarea campionatului. „Nu e vorba de prime acum. E vorba ca suntem intr-o situatie si trebuie sa o salvam. Sunt astea trei meciuri, Dinamo, CFR si Sibiu, daca le castiga meciurile astea si pe urma luam campionatul, au incă 100.000 prima in plus. La prima de 100.000 pentru castigarea campionatului o sa mai aiba inca 100.000 daca ei castiga meciurile astea trei”, a spus Becali.

El a mentionat ca Ilie Stan nu are de ce sa-si faca griji in privinta postului de antrenor la Steaua. „Eu am spus de atatea ori. Pentru ce se aude de Grigoras, Bergodi, Hagi? Nu inteleg de ce se aude asa ceva? De unde sa fie Grigoras dorit de Becali. Eu l-am asigurat pe Ilie Stan. El probabil e obsedat de lucru asta, dar echipa are rezultate. El poate califica echipa si joi. Chiar daca nu o califica, va ramane si din iarna”, a mai spus finantatorul.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.